Haluatko löytää rennomman tavan elää ja alkaa voida paremmin? Onko sinulla univaikeuksia tai kamppailetko stressin, uupumuksen, ahdistuksen tai kipujen kanssa? Tai haluatko muuten tutustua menetelmään tai oppia siitä lisää? Tule Mindfulness ja Asahi kurssille Espooseen 15.11.2016 alkaen.

Mindfulness, hyväksyvän tietoisen läsnäolon menetelmästä on tehty yli neljätuhatta tutkimusta. Sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää onnellisempaa ja tasapainoisempaa elämää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Harjoitusten on myös todettu parantavan keskittymiskykyä ja työssä jaksamista.

Kurssin avulla opit stressin ja ahdistuksen hallintaa, ottamaan rennommin ja olemaan enemmän läsnä jokapäiväisessä elämässäsi.

Mindfulness ja Asahi kurssi Espoossa 15.11.2016 alkaen. Kurssi sisältää kolme 2 tunnin tapaamista (tiistaisin klo 18.30-20.30 15.11., 22.11. ja 29.11.)

Kurssi sisältää kolme tapaamista, jokaviikkoiset harjoitukset ja materiaalit sekä Harjoitus CD;n (myös ladattavissa). Kurssi sisältää myös ohjaajan tuen kurssin ajan. Kurssi antaa valmiudet jatkaa itsenäisesti harjoittelua. Kurssin harjoitukset soveltuvat kaikille.

Jo aikaisemmin mindfulnessiin tutustuneille kurssi antaa hyvän mahdollisuuden kertaamiseen ja jo opitun syventämiseen.

Koulutuspaikkana toimivat Ceeston tilat, Rautakiskonkuja 4, Leppävaara, Espoo.

Kurssin hinta 90 euroa.

Maksutavat verkkopankki ja korttimaksu tai voit valita myös laskun. Kurssille käyvät myös liikunta- ja kulttuurisetelit.

Ilmoittaudu tästä

 
Kurssin ohjaajana toimii Hanna Vesalainen, koulutettu Mindfulness-ja Asahi-ohjaaja.

Palautteita aiemmilta Hannan kursseilta;

“Kiitos todella paljon! Kurssi oli ehkä elämäni tärkein tähän astisista! Luulen, että se muutti suhtautumistani lähes kaikkeen paljon positiivisempaan suuntaan ja ymmärsin, että voin vaikuttaa moneen asiaan vain omalla suhtautumisellani. Hanna oli todella hyvä vetäjä, suosittelen lämpimästi kaikille!”

“Koen että tällainen kurssi työhyvinvoinnin edistäjänä olisi hyvä olla pakollinen jokaiselle. Koen että olen saanut edistymisen avaimet”

“Iso kiitos! Tosi hyvä kurssi, suosittelen.”

Ilmoittaudu kurssille tästä

 
Lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi