Mindfulness kurssi Tampere

”Haluaisitko oppia stressinhallintaa ja olemaan enemmän läsnä elämässäsi?

Mindfulness kurssi Porissa lauantaina 13.6.2015 klo 10-15

Tule oppimaan kuinka voit oikeasti vahvistaa omaa hyvinvointiasi yksinkertaisella tavalla.

Varaa paikkasi heti - tilaa rajoitetusti vain nopeimmille

Miksi sinun kannattaa tulla mukaan kurssille juuri nyt?

Koska osallistumalla opit:

  • Miten hallitset stressiä ja olet paremmin läsnä arjessasi
  • Kuinka rentoudut ja rauhoitut helposti
  • Avaimet univaikeuksien voittamiseen
  • Miten helpottaa kipuja elämässäsi
  • Mitä "tietoinen läsnäolo" on oikeasti

Ja paljon muuta hyödyllistä…

Mindfulness-menetelmästä on tehty yli 3000 tutkimusta. Sen on todettu lisäävän muun muassa stressinsietokykyä ja kykyä elää paremmin jatkuvassa muutoksessa.

Harjoitteiden on myös todettu ehkäisevän ahdistusta, auttavan univaikeuksiin, keskittymisvaikeuksiin ja kivunhoidossa sekä helpottavan tunteiden hallinnassa.

Tämän menetelmän suosio on kovassa kasvussa maailmalla ja Suomessa juuri siksi.

Tämä kaikki voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta ... ennen kuin osallistut ja koet muutoksen itse. Eikä sinun tarvitse usko vain minun sanaani, että tämä todella toimii.

Tässä muutamia asiakkaideni kommentteja:

"Loistava kurssi, suosittelen muillekin. Ohjaaja oli myös loistava, rauhallinen ja läsnäoleva. Kurssista oli minulle hyötyä niin arkeen kotioloissa, itseni kanssa ja työhön. Innostuin mindfulnessista ja aion jatkaa edelleen."

Anne-Marie Nyman

"Tykkäsin viikonlopusta todella paljon. Upeat puitteet ja hyvin rakennettu ohjelma. Ohjaajasta huokui rauhallisuus ja läsnäolo joka viritti todella hyvin viikonlopun tunnelman. Mindfulness jäi vakituiseksi osaksi arkea viikonlopun jälkeen. Kiitos tästä hienosta lisästä arjen rutiineihin. Erinomainen paketti."

Jaakko Savolahti

"Kurssi vastasi odotuksiani ja pidin kurssipäivästä todella, kiitos! Eritoten pidin siitä, että kurssilla keskityttiin olennaisiin mielenharjoitteisiin ja rentoutumiseen. Pidin myös siitä, että harjoitukset olivat monipuolisia ja helppoja joita voi omalla ajalla harjoittaa jopa esim. työpäivän aikana. Ohjaajana pidin tyyneydestäsi ja rauhallisuudestasi."

Hannes Bengs

Jos tämä kuulostaa hyvältä, mikset varaisi paikkaasi nyt heti ennen kuin paikat täyttyvät? Klikkaa vain tätä nappia...

Ilmoittaudu tästä

Oma-kuva-kotisivutKuka kurssin ohjaa?

Olen Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®) Olen ohjannut satoja Mindfulness-luentoja, -kursseja ja -koulutuksia yksityisille ihmisille ja yrityksille.

Olen käynyt kaksivuotisen Center for Mindfulness Finlandin MBRS (Mindfulness-Based Stress Reduction) sekä siitä johdetun MBCT koulutuksen.

Missä kurssi järjestetään ja milloin?

Tämä Mindfulness kurssi järjestetään Porissa Hyvinvointicenterin tiloissa (Valtakatu 4 A) lauantaina 13.6.2015 klo 10-15.

Mindfulness kurssin hinta on vain 100 euroa (sis. alv.) sisältäen myös koulutusmateriaalin.

Lisäksi saat kaupan päälle ILMAISEKSI Mindfulness CD:n jonka avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua missä vain. CD:n arvo 23 euroa.

HUOM: 27.5. mennessä ilmoittautuneille hinta vain 75 €. Säästät siis 25 €, kun toimit nyt heti.

Ilmoittaudu tästä

Ota seuraava askel kohti stressitöntä elämää nyt!

Takaan, että Mindfulness menetelmän ja harjoitteiden avulla mielesi rauhoittuu ja kehosi rentoutuu.

Kurssilla opit mistä Mindfulness menetelmässä on todella kyse. Näytän kuinka helposti hyödynnät näitä testattuja tekniikoita omassa arjessasi, jotta vapaudut stressistä.

Opetan myös kuinka vahvistat läsnäoloa ja kiinnität tietoisesti huomiosi nykyhetkeen.

Opit myös tuntemaan kehosi ja itsesi paremmin sekä vahvistamaan hyvinvointiasi. Opetan myös kuinka lisäät tyytyväisyyttä ja onnellisuutta elämässäsi yksinkertaisin käytännön keinoin.

Perehdymme kurssilla Mindfulness menetelmään harjoitteiden kautta. Tämä on paras tapa ymmärtää mitä Mindfulness, tietoinen läsnäolo tarkoittaa ja oppia kuinka hyödyntää harjoitteita omassa elämässä.

Kurssin harjoitteet soveltuvat kaikille. Voisin kertoa pidempäänkin tämän menetelmän eduista sinulle … mutta parhaiten havaitset ne kun tulet paikan päälle kokemaan niiden hyödyn itse.

Tässä on alla nappi. Klikkaa vain sitä ja varaa paikkasi - ennen kuin on liian myöhäistä.

Ilmoittaudu nyt

Kurssin maksutavat verkkopankki, korttimaksu tai lasku.

Suosittelen ilmoittautumaan ajoissa. Aiemmat kurssit ovat täyttyneet nopeasti.

Voit tulla myös ystävän tai puolisosi kanssa.

Lämpimästi tervetuloa

signature

 

Veli-Pekka Mälkiäinen

Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®)

P.S. Jos sinulla on mitä vaan kysyttävää tästä kurssista, niin voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi tai soita 050 555 0556. Parhaiten tavoitat minut sähköpostitse. Vastaan sinulle henkilökohtaisesti.

P.P.S. Oletko vieläkin epävarma? Katso mitä nämä tyytyväiset asiakkaat sanovat … ja ilmoittaudu sitten mukaan, jos se tuntuu sinusta hyvältä idealta.

"Pidin kurssista oikein paljon, Ihanan rauhoittavaa sekä uusia näkökulmia antavaa. Haluan varmasti tulla uudestaan pidemmälle kurssille jossain vaiheessa. Olenkin suositellut kurssia jo muillekin. Ohjaus oli ihanan rauhallista, kiireetöntä ja asiantuntevaa. Pidin siitä, että oli paljon erilaisia harjoitteita."

Nita Hiltunen

"Opin päivän aikana todella paljon menetelmästä. Samoin huomaamaan sen, miten pienillä arjen asioilla on oikeasti suuresti merkitystä. Kiitos ihanasta ja aiheeseen sopivasta tunnelmasta, tavasta järjestää kurssi. Olimme mieheni kanssa tyytyväisiä päivään, sopi hyvin myös pariskunnille!"

Riina Väisänen

"Pidin koulutuksesta. Hyvä muoto toteuttaa kurssi tehdä harjoituksia liian pitkien teoriaosuuksien sijaan. Koulutus antoi kipinän perehtyä asiaan lisää ja aloittaa säännöllinen harjoitusten teko. Materiaalit olivat hyviä ja kiva kun esim. CD;n sai mukaansa niin pääsee heti kotonakin jatkamaan. Ohjaajalla on selkeä hyvää ohjaustapa. Olen suositellut kurssia myös muille.”

Marju Tuominen-Tolonen

”Koin koulutuksen selkeäksi ja kattavaksi. Olenkin jo suositellut Mindfulnessia ehdottomasti muillekin.”

Satu-Maria Ruotsalainen

Ilmoittaudu tästä

YourDomain.com · All Rights Reserved