Onko sinulla tarve vetreytyä, piristyä tai rauhoittua? Stressi painaa tai univaikeuksia? Tule tutustumaan Äijäjoogaan ja Mindfulness menetelmään.

Äijäjooga ja Mindfulness on joka miehen kurssi sopien sekä aloittelijoille että aiemmin jooganneille. Sekä stressaantuneille ja stressittömille ja ikään tai kuntoon katsomatta.

Joogasta ja Mindfulness menetelmästä on tehty tuhansia tutkimuksia ja tutkimuksissa on todettu muun muassa että nämä laskevat stressihormonitasoja, ennaltaehkäisevät ahdistusta, parantavat keskittymiskykyä ja vahvistavat hyvinvointia sekä immuunipuolustusjärjestelmää.

Äijäjooga sopii sinulle jos olet riittävän kankea, tarpeeksi vetelä ja lattia on kurkottaessa pelottavan kaukana. Tai sinulla on hartiat ja selkä jumissa. Kurssilla tutustutaan omaan kehoon, sen mahdollisuuksiin ja mahdottomuuksiin. Tarkkaillaan liikkeen ja hengityksen yhteistyötä, ja kuullaan joogasta osana liikuntaa ja arkea.

Mindfulness ja ÄijäjoogaMindfulnessissa on kyse mielemme, ajatustemme sekä tunteidemme rauhoittamisesta erilaisin yksinkertaisin harjoituksin. Opimme harjoitteiden myötä olemaan enemmän läsnä elämässämme ja nauttimaan siitä. Kurssilla saat työkaluja rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja stressinhallintaan.

Ohjaajina toimivat Seppo Kuusisto, jooganopettaja SJL®, ja Veli-Pekka Mälkiäinen Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®)

Äijäjooga ja Mindfulness kurssi 1-2.11.2013 Aloitamme perjantaina klo 17.30 ja lopetamme lauantaina klo 18. Kurssipaikkana Fredrikan Lähde, Runeberginkatu 18, Porvoo.

Kurssin hinta 110 euroa. Useampi äijä samasta perheestä -10 %. Kurssi sisältää iltateen perjantaina ja lounaan sekä välipalan lauantaina.

Palautteita aiemmilta kursseilta;

”Kurssilla tehdyt harjoitteet olivat hyviä, mukavan erilaisia toisiinsa nähden ja jaetussa materiaalissa oli muutama muu helposti toteutettava. Kiitän kurssista ja katson mihin Mindfulness kohdallani johtaa :-)” Markus S

“Pidin kurssista ja suosittelen muillekin. Minulle se oli juuri sopiva hiljentyminen ja rentouttava hetki työviikon päätteeksi. Vastasi odotuksiani ja sain tietoa, jota hain. Olen myös tutustunut Ceeston facebook-sivuihin ja niistäkin saa Mindfulness vinkkejä jatkoa varten. Kiitos!”

Pidin koulutuksesta, tunnelma kurssilla oli avoin ja ihmiset oli todella hyvin mukana. Hyvä fiilis jäi. Suosittelen ja olen jo suositellutkin :) Timo

Ilmoittautuminen ja lisätietoja kurssista Annika Björk, 040 583 6579, annika@fredrika.fi

Voit myös ilmoittautua alla olevalla lomakkeella, kirjoita viestikenttään kurssin nimi.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti