3 kuukautta kestävä Mindfulness verkkokurssi

Opi kuinka voit löytää rennomman tavan elää ja alkaa voida paremmin

Tervetuloa mukaan oppimaan mindfulness menetelmää ja syventämään taitojasi uudelle 3 kuukautta kestävälle mindfulness verkkokurssille

Tämä verkkokoulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia ja syventyä siihen mistä Mindfulness MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) menetelmässä on kyse. Ja oppia hyödyntämään ja vahvistamaan taitoja omassa elämässään.

Tässä koulutuksessa käydään läpi selkeästi ja havainnollisesti koko Mindfulness MBSR menetelmä, sekä miten soveltaa menetelmää ja harjoitteita niin arjessa kuin työelämässä.

Mindfulness, tietoisen läsnäolon menetelmästä on tullut viime vuosina koko ajan yhä suositumpi. Menetelmästä on tehty tuhansia tutkimuksia ja sitä hyödynnetään yhä enemmän sosiaali- ja terveysalalla, työyhteisöissä, sekä opetusalalla.

Menetelmän on todettu lisäävän muun muassa stressinsietokykyä ja kykyä elää paremmin hektisessä maailmassa. Harjoitteiden on todettu ehkäisevän masennusta, auttavan univaikeuksiin, keskittymisvaikeuksiin ja kivunhoidossa sekä helpottavan tunteiden hallinnassa.

Mindfulnessin ottaminen elämääsi auttaa sinua vähentämään stressiä ja ahdistusta ja ohjaa kohti myötätuntoisempaa, terveellisempää ja rauhallisempaa elämää sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

3 kuukautta kestävä mindfulness verkkokoulutus

Tämä koulutus on suunniteltu kaikille jotka haluavat kehittää itseään ja ottaa aktiivisen roolin oman terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä.

Koulutus soveltuu kaikille mutta on ennen kaikkea suunniteltu henkilöille jotka ovat jo ennestään tutustuneet menetelmään kursseilla tai 10 päivän verkkokurssin avulla. Tai omaavat tietoa menetelmästä muualta.

Koulutus soveltuu myös sosiaali-ja terveysalalla tai opetusalalla työskenteleville hyödynnettäväksi omassa työssään.

Koulutus antaa sinulle entistä paremmat ja laajemmat työkalut hyödyntää menetelmää joko itsenäisesti tai muiden kanssa.

Koulutus on suunniteltu niin että se tukee oppimisprosessia ja auttaa ylläpitämään harjoittelumotivaatiotasi arjen haasteissa.

Tämä koulutus soveltuu sinulle joka:

 • haluat oppia ymmärtämään ja harjoittamaan tietoista läsnäoloa, mindfulnessia
 • haluat lisätä toimintakykyäsi ja elää antoisampaa ja tasapainoisempaa elämää
 • haluat lisätä ja säilyttää elinvoimasi sekä vähentää ahdistusta ja stressiä
 • haluat oppia hyväksyntää itsesi kohtaan ja arvostamaan elämääsi
 • haluat kehittää aitoa läsnäolemista arjessa ja vuorovaikutustilanteissa
 • olet kiinnostunut oppimaan kuinka Mindfulness MBSR menetelmää voi soveltaa työssä
 • haluat ottaa mindfulness taidot pysyvästi elämääsi

Miten tämä kurssi eroaa tavanomaisista mindfulness koulutuksista?

Useamman viikon mindfulness kurssien hinnat ovat 250-500 euroa ja yleensä ne sisältävat muutaman tapaamisen erillisissä kurssitiloissa sovittuna aikana.

Tämä koulutus sisältää 12 viikon ajan uusia harjoitteita ja voit aloittaa kurssin heti ja opiskella omassa rauhassa koska ja missä tahansa. Sinun ei tarvitse lähteä erikseen mihinkään, voit tehdä harjoitteita esimerkiksi mukavasti kotioloissa.

Ja voit aloittaa harjoittelun heti ilman riskiä - kurssilla on täysi 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuu. Tämän lisäksi tulet myös saamaan valmentajan henkilökohtaisen tuen koko koulutuksen ajan.

Emme jätä sinua yksin, olemme mukana joka askeleella tukemassa ja kannustamassa sinua että varmasti onnistut. Jo tuhannet kaltaisesi ihmiset ovat osallistuneet mindfulness kursseillemme ja verkkokoulutuksiimme ja onnistuneet vahvistamaan hyvinvointiaan.

Koulutuksiin osallistuneet ovat kertoneet että muun muassa, stressaavat ajatukset ovat vähentyneet, huolet ja pelkotilat helpottuneet sekä keskittymiskyky ja yleinen olotila ovat parantuneet koulutuksissa opittujen taitojen avulla.

Kuka koulutuksen ohjaa?

Veli-Pekka Mälkiäinen Mindfulness MBSR ohjaaja CFM®

Veli-Pekka Mälkiäinen Mindfulness MBSR ohjaaja CFM®

Hei, olen Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®).

Olen ohjannut satoja mindfulness-luentoja, -kursseja ja -koulutuksia yksityisille ihmisille ja yrityksille. Olen käynyt kaksivuotisen Center for Mindfulness Finlandin MBRS (Mindfulness-Based Stress Reduction) sekä siitä johdetun MBCT koulutuksen.

Olin myös vielä muutama vuosi sitten hyvin stressaantunut ja aina väsynyt, ja minun oli vaikea rauhoittua ja keskittyä yhteen asiaan kerrallaan niin työssä kuin kotonakin. Elämäniloni oli kadonnut, kärsin hermokivuista ja mikään ei tuntunut auttavan.

Sitten löysin mindfulness menetelmän ja elämäni muuttui. Olen tehnyt ja hyödyntänyt mindfulness harjoitteita omassa elämässäni jo 7 vuoden ajan. Olen rauhallisempi, voin paremmin ja nautin elämästäni joka päivä.

Olen myös kouluttanut jo yli 10 000 ihmistä hallitsemaan stressiä, ottamaan rennommin ja voimaan paremmin.

Tämän kurssin opeilla sinunkin on mahdollista päästä alkuun kohti tavoittelemaasi hyvää oloa niin että voit nauttia elämästäsi täysillä.

Alla muutamia kommentteja asiakkailtani:

"Tykkäsin viikonlopusta todella paljon. Upeat puitteet ja hyvin rakennettu ohjelma. Ohjaajasta huokui rauhallisuus ja läsnäolo joka viritti todella hyvin viikonlopun tunnelman. Mindfulness jäi vakituiseksi osaksi arkea viikonlopun jälkeen. Kiitos tästä hienosta lisästä arjen rutiineihin. Erinomainen paketti."

Jaakko Savolahti

"Kurssi oli loistava! Ohjaaja oli rauhallinen, tässä hetkessä läsnä koko ajan. Voin suositella kurssia muillekin. Kurssi vastasi täydellisesti odotuksiani, olen erittäin tyytyväinen! Kurssi oli hyvin suunniteltu ja toteutettu."

Päivi Tuomala

”Kurssi vastasi odotuksiani. Sain käytännön työkaluja arkeeni. Työkalut ovat helposti toteutettavia ja selkeitä. Ohjaajan rauhallinen ja ammattitaitoinen olemus loi lämminhenkisen ja luottamuksen ilmapiirin.”

Mirka Råback

Koulutuksen sisältö

Käsittelemme kurssilla seuraavia aihealueita:

 • mitä mindfulness on ja miten voit kehittää tietoista läsnäoloa omassa elämässäsi
 • mindfulness MBSR muodollisiin ja epämuodollisiin harjoituksiin perehtyminen
 • miten stressi vaikuttaa kehoon ja mieleen, ja stressinhallinta ja ennaltaehkäiseminen
 • kehon ja mielen yhteyden ymmärtäminen mindfulnessin näkökulmasta
 • ravitsemuksen, liikunnan ja levon vaikutus mielen ja kehon hyvinvointiin
 • negatiivisten tai ahdistavien tunteiden tiedostaminen ja kohtaaminen läsnäolevasti, hyväksyen ja avoimesti
 • hyväksyvä, salliva ja myötätuntoinen asenne itseäsi ja muita kohtaan
 • mindfulness ihmissuhteissa ja läsnäoleva kuuntelu ja tietoinen kommunikointi
 • opittujen taitojen ja hyvinvoinnin ylläpitäminen koulutuksen jälkeen

Kurssi sisältää joka viikko uusia ohjattuja video- ja audioharjoitteita joita voit tehdä missä ja milloin vain silloin kun sinulle sopii. Voit myös ladata harjoitteet puhelimeen tai tietokoneelle.

Lisäksi tulet saamaan kymmeniä muita harjoituksia ja vinkkejä kuinka harjoitella ja ohjeita jotta saat harjoitteista parhaan hyödyn.

Saat myös kurssin ajan sähköpostiisi viestejä jotka tukevat ja motivoivat sinua harjoittelussasi.

Lisäksi jos tilaat heti TÄNÄÄN, niin saat ILMAISEKSI...

bullet2Saat kahden tunnin lisävalmennuksen joka pidetään syyskuussa livewebinaarina. Valmennus tallennetaan joten voit katsoa valmennuksen myös myöhemmin silloin kun haluat. Valmennuksen hinta normaalisti 32 euroa.

bullet2Harjoituspäiväkirjan joka tukee ja motivoi sinua harjoittelussa. Harjoituspäiväkirja toimii loistavana apuvälineenä harjoittelun suunnittelussa ja seurannassa. Harjoituspäiväkirjan normaalihinta 25 euroa.

bullet2Saat myös henkilökohtaisen tuen koulutuksen ajaksi. Voit kysyä minulta mitä tahansa ja vastaan sinulle aina. Tulen olemaan koko tämän kurssin ajan tukenasi.

bullet2Vapaan pääsyn verkkokurssille vuoden ajaksi, näin voit palata kurssin harjoitteisiin ja materiaaleihin silloin kun haluat.

Rahat takaisin takuuJa jos vielä mietit että onko tämä kurssi hintansa arvoinen niin annamme sinulle 60 päivän rahat takaisin takuun.

Näin voit täysin huoletta ja riskittömästi kokeilla kurssia. Emmekä vaadi erikseen syytä kurssimaksun palautukseen.

Saat kaiken tämän nyt hintaan 97€ - kun toimit tänään!


(kurssin normaalihinta 149€)

Voit maksaa kurssin myös kolmessa erässä 3kk * 33 euroa.

Huom. Tämä hinta tulee olemaan vain rajoitetun ajan voimassa.

Saat kurssisi digitaalisessa muodossa ja voit seurata ohjeita tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Maksun jälkeen saat sähköpostilla tunnukset jäsensivustolle, josta löydät kaikki harjoitteet ja voit alkaa heti harjoittelemaan.

KYLLÄ HALUAN KURSSILLE MUKAAN NYT

Muista, että mitä nopeammin aloitat, sitä nopeammin saat tuloksia.

Voit myös hankkia tämän ohjelman nyt edulliseen tarjoushintaan ja aloittaa sen, kun se sinulle parhaiten sopii!

Nähdään kurssilla

http___signatures.mylivesignature.com_54493_160_CCFC714833D4F30EFA5BA5A1B8EC6CAD

 

 

Veli-Pekka Mälkiäinen

Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®)

P.S. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää kurssiin liittyen, niin otathan yhteyttä suoraan minuun veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi Vastaan sinulle henkilökohtaisesti.

P.P.S. Oletko vieläkin epävarma? Katso mitä nämä aiempien verkkokurssien ja koulutusten tyytyväiset asiakkaat sanovat...

"Hyvä verkkokurssi. Ensimmäinen kosketukseni mindfulnessiin sekä harjoitteisiin. Selkeä ja ytimekäs kokonaisuus. Suosittelen muillekin. Ohjatut ääniharjoitteet laadukkaita ja selkeitä. Koin että kurssista oli hyötyä. Avasi aivan uuden ajatusmaailman eteeni sekä antoi työkaluja stressinhallintaan sekä rauhoittumiseen."

Tomi Suo-Yrjö

"Lämmin kiitos Mindfulness-verkkokurssista! Pidin kurssista erittäin paljon. Kurssi tarjosi hyödyllistä tietoa ja vaihtelevia harjoituksia. Suosittelen lämpimästi kurssia muillekin. Mielestäni se on erittäin hyvä tapa aloittaa mindfulness-harjoittelu taikka sitten luoda lisämotivaatiota jo aiemmin aloitettuun harjoitteluun.

Koin kurssista olleen minulle hyötyä. Se motivoi jatkamaan aiemmin aloittamaani mindfulness-harjoittelua. Koen, että tietoisen hyväksyvän läsnäolon taitoni vahvistuivat sekä saavutin lisää rentoutta ja rauhallisuutta. Harjoittelu myös lievitti ahdistusta."

Suvi-Maaria Komulainen

”Koin koulutuksen selkeäksi ja kattavaksi. Olenkin jo suositellut Mindfulnessia ehdottomasti muillekin.”

Satu-Maria Ruotsalainen

KYLLÄ HALUAN KURSSILLE MUKAAN NYT

Nähdään kurssilla!

PDF