Tietosuoja

/Tietosuoja
Tietosuoja2018-06-11T07:52:00+00:00

Tietosuoja GDPR (EU 2016/679)

Päivitetty 24.5.2018

REKISTERIN NIMI

Ceesto asiakasrekisteri

REKISTERINPITÄJÄ

Ceesto

Kumianpää 1 J 71

00840 Helsinki

Y-tunnus : 2528785-3

Sähköposti: veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi

Yhteyshenkilö: Veli-Pekka Mälkiäinen

YKSITYISYYDEN SUOJASI ON MEILLE TÄRKEÄ

Kun käytät palvelujamme luovutat tietoja käyttöömme. Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään mitä tietoja keräämme sinusta ja miksi, sekä miten niitä käytetään palveluissamme mahdollistamaan parhaan palvelun tuottamisen.

HENKILÖTIETOJEN TIETOLÄHTEET JA KÄSITTELYN TARKOITUS

Ceesto saa käsittelemänsä henkilötiedot henkilöltä itseltään kurssille ilmoittautumisen tai tuotteen oston yhteydessä. Meidän täytyy kerätä, käsitellä, säilyttää ja joskus jakaa eri henkilötietoja mahdollistaaksemme palvelut.

Rekisteriin tallennettavat tiedot:

  • nimi
  • osoitetiedot
  • sähköposti ja/tai puhelinnumero

Palvelun käytöstä kertyvät tiedot tallennetaan Ceesto pilvipalveluun.

Sivustolla käytetään evästeitä.

Kunnioitamme yksityisyyden suojaa ja noudatamme meihin sovellettavia lakeja emmekä käsittele asiakkaidemme tai heidän asiakkaidensa henkilötietoja ilman tietosuojalainsäädännön mukaista oikeusperustetta. Käsittelemme vain niitä henkilötietoja, joita tarvitsemme asiakkaan käyttöönottamien palveluiden suorittamiseksi.

HENKILÖTIETOJEN LUOVUTUS KOLMANNELLE OSAPUOLELLE

Emme myy, vaihda tai muutoin siirrä henkilötietoja ulkopuolisille osapuolille.

Tämä ei sisällä luotettuja kolmansia osapuolia, jotka auttavat meitä palveluidemme tuottamisessa ja laskuttamisessa. Myös näiden osapuolten on pidettävä tiedot luottamuksellisina.

Tietojen jakaminen voi tulla kyseeseen ainoastaan jos tavoitteena on tutkia, estää tai muutoin käsitellä laitonta toimintaa, petosepäilyjä, tilanteita, jotka mahdollisesti uhkaavat jonkin henkilön fyysistä turvallisuutta, käyttöehtojemme rikkomista sekä muissa lain vaatimissa tilanteissa.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina ja niitä säilytetään niin kauan kuin käyttäjä on rekisteröityneenä palveluumme tai sähköpostilistallemme. Kun käyttäjä poistaa käyttäjätilinsä palvelustamme tai kun hän pyytää meitä näin tekemään, poistuu kaikki henkilötietoa sisältävä tieto palvelustamme. Ceesto on näiden tietojen rekisterinpitäjä.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Henkilörekisteri on suojattu nykyaikaisilla suojausmekanismeilla, sisältäen palomuurit, salauskäytännöt sekä muun turvallisuustason takaavan tekniikan. Rekisterin käyttöä on rajattu rekisterinpitäjän organisaatiossa siten, että pääsy rekisteriin on ainoastaan niillä työntekijöillä, joilla on työtehtäviensä puolesta siihen oikeus ja jotka tarvitsevat tietoja tehtävässään.

KÄYTTÄJÄN OIKEUS HENKILÖTIETOIHINSA

Käyttäjillä on oikeus kieltää Ceestoa käsittelemästä itseään koskevaa email-osoitetta markkinoinnissa. Tämä tapahtuu ilmoittamalla meille haluavansa poistaa lupa markkinointiin.

Jos käyttäjä haluaa poistaa kaiken tietonsa rekisteristämme tulee hänen ilmoittaa meille ja teemme sen käyttäjän puolesta.

Käyttäjällä on oikeus pyytää henkilörekisteri tietojaan myös meiltä. Tämä tapahtuu osoittamalla pyyntö sähköpostitse.

Jos käyttäjä katsoo, että hänen lakisääteisiä oikeuksiaan on rikottu, voi hän tehdä asiasta valituksen tietosuojaviranomaiselle Euroopan Unionin alueella. Suomessa valvovana viranomaisena toimii tietosuojavaltuutettu. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot löydät täältä.

MUUTOKSET TIETOTURVAKÄYTÄNTÖÖN

Ceesto voi tehdä muutoksia tähän tietoturvakäytäntöön ja siihen liittyviin tietoihin. Ilmoitamme tästä aina palveluidemme käyttäjille.

SUOSTUMUS

Käyttämällä Ceeston palveluja käyttäjä hyväksyy tämän tietosuojakäytännön

css.php